Livrari prin curier 20 Lei orice destinatie!

GDPR

Acest site este operat de SILVEX STYLE B2C SRL la urmatoarea adresa web bratarapersonalizata.ro prin care utilizatorul are acces la informatii, servicii si oferite de SILVEX STYLE B2C SRL prin intermediul site-ului bratarapersonalizata.ro, a paginilor Facebook proprii si a domeniilor sale conexe.

Politica cu privire la datele personale

Drepturile persoanelor vizate

n calitate de persoană afectată de activitatea de prelucrare a datelor, beneficiezi de următoarele drepturi în legătură cu datele tale cu caracter personal,  În conformitate cu prevederile legale  

  • Drept de acces;
  • Drept de rectificare și ștergere;
  • Dreptul la restricționarea prelucrării;
  • Dreptul la portabilitatea datelor;
  • Dreptul la opoziție. 

În plus, ai dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere având ca obiect prelucrarea datelor tale cu caracter personal.

Când lucrăm la dreptul de mai sus, putem să vă solicităm o dovadă a identității voastre.

În cazul în care ți-ai exprimat acordul (Art. 6 (1) a din GDPR) pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, îți poți retrage acest acord în orice moment. Această retragere influențează permisiunea de prelucrare a datelor cu caracter personal numai după transmiterea acesteia către noi.

Pentru exercitarea unuia dintre drepturile tale de mai sus te rugam sa ne contactezi la adresa de email dpo [at] skyranking ro