Livrari prin curier 20 Lei orice destinatie!

Pot returna produsele ?

Cum pot returna un produs/ o comanda?

Pe site-ul nostru returul este GRATUIT. Ai la dispozitie 10 de zile calendaristice pentru a solicita returul produselor. Iata ce trebuie sa faci:1) asigura-te ca ai toate elementele necesare pentru a efectua returul: factura initiala, certificate de garantie, etichete etc.

2) suna operatorii nostrii si solicita returul, explicand motivul retur-ului

3) Argintărie.ro va trimite curierul la adresa indicat de tine si va prelua coletul de retur.

Pentru orice problema intampinata, nu ezita sa ne contactezi prin formularul de contact sau telefon (0740 481 895).

 

In ce conditii pot returna produsele?

In orice situatie de returnare a produselor (chiar si cand returnarea ii este imputabila Argintărie.ro – colete deteriorate, produse gresit facturate/gresit livrate, produse cu defecte de fabricatie), acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificate de garantie etc.). Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara deteriorari, fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de client in corespondenta cu Argintărie.ro).

In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost trimise Clientului, in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificat de garantie etc.). Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de Client in corespondenta cu Argintărie.ro). Produsele ce constituie un set trebuie returnate ca set.

Conform art. 10 lit. c din O.G. 130/2000 HANDMADEROMANIA.COM isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor personalizate fara un motiv intemeiat (defecte, vicii, comenzi eronate, etc).