Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului bratarapersonalizata.ro.

Site-ul bratarapersonalizata.ro este operat de societatea SILVEX STYLE B2C SRL, cu sediul in Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/13357/2016. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare “Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Fotografiile au caracter informativ si pot contine inadvertente cum ar fi: nuanta culorii produselor din poze poate fi usor diferita decat cea reala, la fel dimensiunile sau modelele desenate pe produse. Atentie: fotografiile pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. 

Gravura se face exclusiv prin impact, efectul de poza rezultand din comprimarea materialului ales de dvs. Nu se adauga culori (unele nuante de albastru, gri sau negru regasite in pozele de produs rezulta din reflectarea argintului care este lucios intr-un obiect din studioul foto). In final, gravura FOTO va arata o holograma care se vede foarte clar din anumite unghiuri (precum in pozele noastre de produs) insa nu va arata ca o poza printata.

Vanzatorul isi rezerva dreptul ca in functie de disponibilitatea echipei si a produselor de pe stoc sa nu livram o comanda fara a anunta clientul in prealabil.

Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru produsele din argint sau argint placat cu aur achizitionate de pe graveazapovesteata.ro care se innegresc. Toate produsele din argint 925 sunt calitate Premium si fiecare piesa a fost certificata de ANPC. Insa, in contact cu pielea, la 1% dintre persoane, argintul se innegreste. Este o reactie chimica care nu are nicio legatura cu proprietatile sau calitatea argintului. Daca stiti ca innegriti argintul, puteti preveni acest fenomen achizionand o laveta speciala pentru curatarea argintului si curatand produsul cu ea zilnic. De asemenea, bijuteriile de argint care stationeaza fara a fi purtate se innegresc. Se precizeaza faptul ca placajul cu aur de 24K, desi este aplicat in strat dublu, se va duce in timp, dar gravura nu va fi afectata. Bijuteria ramane din argint 925.

Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru desfacerea anourilor de prindere ale produselor (de exemplu, cele de la bratara lant sau de la prinderea pandantivelor). Recomandarea vanzatorului este, pentru siguranta si rezistenta in timp a produselor achizitionate de la noi, sa mergeti la un bijutier care sa sudeze fiecare anou de prindere.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Bratarapersonalizata (bratarapersonalizata.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, in cazul produselor ne-personalizate prin gravura. In cazul produselor personalizate prin gravura, consumatorul nu poate rezilia unilateral contractul, conform art.10 din O.G. 130/2000.

BUNURI PENTRU CARE NU SE ASIGURA DREPTUL DE RETUR

Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract Bunurile confectionate dupa specificatiile prezentate de Cumparator sau personalizate in mod clar, conform O.U.G. 34/2014: art 16. aliniatul c) “furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar;”

Administratorul bratarapersonalizata.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Bratarapersonalizata (bratarapersonalizata.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului bratarapersonalizata.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii site-ului sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul bratarapersonalizata.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email comenzi@bratarapersonalizata.ro.

Confidentialitate

Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului graveazapovesteata.ro nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

Prelucrarea datelor cu caracter personal si a cookie-urilor se va face in conformitate cu Politica de confidentialitate si Politica Cookie.

Raspundere

  • Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.
  • Prin plasarea Comenzilor, Clientul/Utilizatorul/Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data plasarii Comenzii.
  • Termenii si Conditiile Site-ului pot fi modificati oricand de catre graveazapovesteata.ro, acestia fiind opozabili Clientilor/Utilizatorilor/Cumparatorilor de la data afisarii in Site. Acceptarea Termenilor si Conditiilor Site-ului se confirma prin bifarea checkboxului corespunzator din Site si/sau prin trimiterea Comenzii.